A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Leenders Bouwbedrijf
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2
Ons bedrijf

Leenders Bouwbedrijf staat al ruim 45 jaar bekend als een zeer ervaren en uiterst deskundig partner die actief en creatief met zijn klanten meedenkt en samen met hen werkt aan een optimaal resultaat.

Degelijkheid, betrokkenheid en veelzijdigheid zijn drie pijlers waarop Leenders Bouwbedrijf is gebouwd en waaraan het bedrijf zijn uitstekende reputatie dankt, niet alleen in de regio maar ook ver daarbuiten. Constante kwaliteit, gebaseerd op een eerlijk en degelijk vakmanschap die in alle details tot uiting komen van calculatie tot en met de uitvoering, zodat tevreden klanten zorgen voor de beste reclame.

Dankzij een compacte organisatiestructuur is het bedrijf in staat op zeer flexibele en innovatieve wijze; projectmatige woningbouw, vrije sectorwoningen, utiliteitsbouw, onderhoud en renovaties uit te voeren. In de totaal concepten van deze projecten staat de hoogstaande kwaliteit en afwerkingsniveau die van Leenders Bouwbedrijf verwacht mag worden centraal.

Het bedrijf voert zijn werkzaamheden uit door middel van eigen werkmaterieel waaronder verreikers en tientonmeterkranen.

Tevens beschikken wij over een eigen machinale timmerwerkplaats voor het vervaardigen van prefab onderdelen en voor het maken van halffabrikaten.

De disciplines die wij in eigen beheer uitvoeren zijn onder andere: nieuwbouw, verbouw, renovatie, aanbouw, systeembouw, houtskeletbouw, betonkelders, vloeistofdichte vloeren, dakkapellen en tevens voeren wij bouwkundige onderdelen uit in de weg- en waterbouw.